четвер, 23 грудня 2010 р.

Другий день


Другий день став надзвичайно плідним для учасників координаційної ради. В першій половині дня, присвяченій новому в програмі Intel "Навчання для майбутнього" Наталія Морзе та Ніна Дементієвська презентували 10 версію програми, приділивши особливу увагу відмінностям 10-ї версії від попередньої, а також можливостям електронного помічника Help Guide при роботі за програмою. Людмила Чернікова, координатор програми у Запорізькій області, розповіла про результати пілотного впровадження курсу для адміністраторів Intel Leadership Forum. Жваву дискусію викликала презентація Маргарити Носкової, координатора програми у Львівській області, щодо адміністрування вікі-сайту програми. Також учасники мали можливість поспілкуватись із головою департаменту середньої та дошкільної освіти Міністерства отвіти і науки України Олегом Єресько, поставити йому свої запитання та обговорити досягнення та проблеми програми за останні 6 років, а також окреслити шляхи розвитку освітніх ініціатив Intel в Україні.

В другій половині дня Ніна Дементієвська презентувала останні результати впровадження спільного проекту з ООН Intel «Шлях до успіху». Анастасія Причиненко розповіла про плани щодо проведення національних відбіркових конкурсів Intel ISEF: "Intel-ТехноУкраїна" та "Intel-ЕкоУкраїна" в січні-лютому 2011 року.

2 коментарі:

  1. Помните в "Маленьком принце": "Но я, к сожалению, не умею видеть барашка сквозь стенки ящика. Может быть, я немного похож на взрослых. Наверно, я старею." Так и я не увидела барашка во встече с Олегом Викторовичем... Однако всё остальное было профессиональко, актуально и... не старило меня.

    ВідповістиВидалити
  2. Мабуть, найбільш насичений день як для координатора програм Intel в регіоні. Не вистачило інформації про чіткі терміни впровадження 10.1 версії та схеми її впровадження в Україні. Цікава інформація Люди Савченко, шкода, що наведена на координаційній раді інформація є закритою, на відміну від російських фінансів - там все розміщається на сайті і суми, які виділяються на регіон, і умови їх отримання.
    Нажаль, так і не визначились із формою подання конкурсних робіт на вікі-сайті та його роллю в програмі...
    Як завжди, цікавий досвід Запоріжжя.
    Загалом, мабуть, інформації було більше, ніж ми могли опрацювати, тому і залишились відкриті питання. Добре, що в нас були записники... :)

    ВідповістиВидалити