вівторок, 14 грудня 2010 р.

День перший: "1 учень : 1 комп'ютер"


Перший день заходу присвячено Науково-експериментальній роботі за моделлю інноваційного Е-навчання «1 учень : 1 комп’ютер».

Представники ІІТіЗО МОН України Вікторія Косик та Наталія Гущина презентували основні результати впровадження проекту, а також представили новий тренінгу Intel "Підготовка педагогів до впровадження моделі навчання "1 учень - 1 комп'ютер".

Дмитро Грязнов, директор з розвитку корпоративних проектів Intel, разом із представниками компанії МУК продемонстрували Класмейт ПК (CMPC) на базі процесорів Intel як ефективний засіб персоніфікованого навчання в моделі «1 учень : 1 комп’ютер».

Запрошуємо вас висловлювати свою думку та ділитись враженнями з приводу почутого та побаченого в перший день роботи!

5 коментарів:

  1. Достатньо насичений і сумбурний день, проте я реально змінила ставлення до деяких проблем...

    ВідповістиВидалити
  2. Підтримую Марину, але нажаль в Хмельницькій області такого пілотного проекту немає.
    Мені особисто сподобалося як ми колективно створювали мультфільм і як Ніна Діментієвська пояснила перспективи впровадження програми "Шлях до успіху". Що 34 год можна використовувати в школі як на навчальній практиці так і під час літнього табору у школі.

    ВідповістиВидалити
  3. Доволі інтенсивний день. На жаль не розібралися з картою тренінгових центрів, зате плідно попрацювали по "1 учень - 1 комп'ютер". Будемо долучатися до проекту.

    ВідповістиВидалити
  4. еще раз убедилась в том,что нужно заниматься проектом более серьезно. Лет через 7-10 это будущее нашей школы

    ВідповістиВидалити
  5. Багато корисної інформації, хоча, як на мене, дуже багато часу було витрачено на лише один з проектів програми. Не зрозуміла причина такого особливого ствалення до проекту "1:1". Через це на другий день працювали занадто довго, а це не додає єфективності в засвоєнні, опрацюванні та віддачі щодо почутого.

    ВідповістиВидалити